Foglalás menete, információk

06-20-271-2160   / mezolinda

 
Hétfőtől vasárnapig, 7 és 21 óra között várjuk hívásotokat ezen a számon, foglalással, információ kéréssel kapcsolatban.
Ajánlatos a kiválasztott időpont előtt néhány nappal foglalni, hogy biztosan legyen helyetek. De bátran telefonáljatok, ha aznapra, sürgősen szükség van a helyre, ha módunkban áll, ez sem okozhat gondot.  Ha 3 napnál későbbi időpontra szól a foglalás, akkor az érkezést megelőző napon kérünk még egy megerősítő hívást. 
 
Búvóhely foglalást kizárólag számkijelzéses mobiltelefonról fogadunk. E-mailben, sms-ben, rejtett számról érkező foglalás érvénytelen. 
 
Bárkivel előfordulhat, hogy közbejön valami, és nem tud a lefoglalt időben jönni. Ebben az esetben kérjük,  mielőbb jelezzétek telefonon. Erre azért van szükség, hogy  ha esetleg valaki szeretne abban az időpontban jönni, akkor tudjunk nekik helyet biztosítani. Köszönjük:-)
 
A kulcs átvétele a megbeszélt időpontban, a lakáson történik, fizetés után. Távozáskor a kulcsot egy megbeszélt helyen kell hagyni, ekkor már nem találkoztok velünk. A foglalási idő végét kérjük pontosan betartani, a többi vendég időbeosztása miatt. Ti sem örülnétek, ha mások miatt nem jutnátok be a lakásba, a lefoglalt időpontban. 
 
Késés esetén kérjük, haladéktalanul értesítsetek minket telefonon. Ez a távozás eredeti időpontját nem változtatja. 
 
Az ár tartalmazza a lakás rendeltetésszerű használatát, tiszta ágyneműt, törölközöt 2 személy részére. A bekészített csoki, tea, kávé, szénsavas/mentes ásványvíz szintén benne foglaltatik az árban. 
 
A diszkréció megőrzése közös érdekünk, ezért kérjük a társasház házirendjét betartani. A lépcsőházban és a lakásban ne hangoskodjatok. Ezt betartani tudó, kulturált egyének jelentkezését várjuk. 
 

A dohányzás tilos! Ennek be nem tartása kizárást von maga után. 

 
Gyertya. mécses, füstölő használata tűzvédelmi okok miatt tilos!
A síkosító, masszázsolaj, testápoló maradandó, kimoshatatlan nyomot hagy az ágyneműn, és  bútorok kárpitján, ezért ezek használatát is mellőzzétek. 
 

Ezen egyszerű szabályok figyelmen kívül hagyása, és be nem tartása szándékos károkozásnak minősül, és az okozott kárt meg kell téríteni! 

 
Amennyiben érkezéskor rendellenességet észleltek, kérjük haladéktalanul telefonon közölni. 
 
 

KÖSZÖNJÜK, HOGY VIGYÁZTOK A LAKÁS ÁLLAPOTÁRA ÉS TISZTASÁGÁRA!

 

KELLEMES IDŐTÖLTÉST KÍVÁNUNK!

 

mezolinda